Mijn naam is Hélène Wesselingh- de Kuiper en mijn passie ligt al jarenlang in en bij de zorg. Ik ben geboren in Ouderkerk a/d Amstel. Met goede zorg kun je vooruit en dat is natuurlijk helemaal van toepassing op onze voeten. Ik ben Pedicure, Oncologische Voetzorg Verlener en Medisch Pedicure i.o. (diabetische en reumatische voeten en overige risicovoeten) Daarnaast ben ik erg actief in het volgen van bijscholingen, trainingen en vakverdiepingen. Binnenkort doe ik ook nog de opleiding en specialisatie Sport Pedicure. Vanaf 2004 tot 2018 ben ik werkzaam en woonachtig geweest in het Noorden van Albanië in het kader van medische ontwikkelingsprojecten en dan met name voor ouderen. Een boeiende tijd waar ik met enorm veel plezier op terugkijk, samen met ons gezin met wie ik daar woonde.
Mijn affiniteit ligt bij `probleem` voeten, hoewel dat niet wil zeggen dat ik geen voeten behandel die geen extreme problemen hebben, want regelmatig onderhoud zorgt er juist voor dat wij problemen voor zijn en ze op tijd kunnen signaleren. Onze voeten zijn belangrijk voor ons. Iedere dag dragen zij ons, brengen zij ons waar wij naartoe willen, en rust ons hele lichaam en gewicht op die twee unieke delen van ons lichaam.
Daarnaast kun je goed aan de conditie van voeten en nagels zien hoe het met de gezondheid gesteld is. De 14 jaar die ik in Albanië werkte en woonde heb ik gezien, wat het met mensen doet als er geen toegang is tot goede gezondheidsvoorzieningen, en wat voor problemen dat met zich meebrengt. Gelukkig leven wij in een deel van de wereld waar wel goede voorzieningen zijn. Graag ben ik een van zo een gezondheidsvoorziening waar u terecht kunt voor uw voeten, waar u zich thuis voelt, maar bovenal een hoge kwaliteit van voetzorg krijgt.

Zorgprojecten hebben altijd mijn aandacht gehad. In Albanië heb ik gewerkt aan veel projecten voor ouderen samen met Jan Slagter van Max Maakt Mogelijk. Een samenwerking die tot op de dag van vandaag nog steeds doorgaat. Samen met Max Maakt Mogelijk bouwden wij een prachtig tehuis voor ouderen in het dorp waar wij woonden. Een schitterend en zeer geslaagd project dat na 9 jaar nog steeds zelfstandig draait en door de gemeente, en bevolking gedragen wordt. De diverse TV programma`s die wij maakten kunt u terugzien via deze link https://www.maxmaaktmogelijk.nl/uitzendingen/albanie-verzorgingshuis-natuur/ en via de volgende link kunt u zien hoe het nu gaat, en de winterhulp die wij jaarlijks samen geven met Max Maakt Mogelijk https://www.maxmaaktmogelijk.nl/projecten/barbullush-2/
En hier kunt u onze laatste en recentste uitzending vinden van december 2022 https://www.maxmaaktmogelijk.nl/uitzendingen/albanie/